Nogersundsfisk AB

Blekinge län

Information

Nogersundsfisk AB är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Nogersundsfisk AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nogersundsfisk AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-12-24.

Nogersundsfisk AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2001-12-11. Men sedan 2001-12-24 så har Nogersundsfisk AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nogersund Hamnen, 294 95, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nogersundsfisk AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-57000.

Sölvesborg arbetar för att företag som Nogersundsfisk AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nogersundsfisk AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva handel med fisk, förmedling av varor och tjänster till fiskerinäringen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nogersundsfisk AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nogersundsfisk AB och det är följande personer, Strömberg, Lars Tommy som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Ingert Lillemor som är född 1932 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nogersundsfisk AB är 556618-7380.