Sölvesborgs Statt AB

Blekinge län

Information

Sölvesborgs Statt AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Sölvesborgs Statt AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sölvesborgs Statt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sölvesborgs Statt AB har haft sedan 2002-10-25. Sölvesborgs Statt AB har funnits sedan och 2002-10-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sölvesborgs Statt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 8, 294 34, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-10910.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sölvesborgs Statt AB Privat, ej börsnoterat.

Sölvesborgs Statt AB har idag 556614-6261 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sölvesborgs Statt AB

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Sölvesborgs Statt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Anett Marika som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Eva Christina Marie som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .