Saxaviksgruppen AB

Blekinge län

Information

Saxaviksgruppen AB är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Saxaviksgruppen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Leif Tommy Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wenning, Helga Christina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Dohrman, Robert Allan Elvir som är född 1961 och har titeln Revisor, Dohrman Revision och Affärsutveckling AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Saxaviksgruppen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Saxaviksgruppen AB på telefon 0456-13474.

Bolaget skall bedriva finansiella konsultationer, ekonomisk och juridisk rådgivning, handel med värdepapper samt förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Saxaviksgruppen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Saxaviksgruppen AB är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Saxaviksgruppen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-27 och Saxaviksgruppen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Saxaviksgruppen AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Leif Tommy Gunnar -Wenning, Helga Christina

Saxaviksgruppen AB har 556614-1643 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.