Sölvesborgs Måleri AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva handel och utföra arbeten med färgprodukter, golvmaterial, takmaterial, tapeter, kakel och klinkers samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sölvesborgs Måleri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Sölvesborgs Måleri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 2001-06-06 så skapades Sölvesborgs Måleri AB och bolaget är har F-skattsedel Sölvesborgs Måleri AB har haft det sedan 2001-08-08.

Sölvesborgs Måleri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-08

556611-3014 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Sölvesborgs Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Sölvesborgs Måleri AB så går det att nå dem via telefon på 070-8119708 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Henningsson, Sten-Inge Bertil

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sölvesborgs Måleri AB är Henningsson, Sten-Inge Bertil som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henningsson, Christel Ann-Louise som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, David Sten-Inge som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor, .