D & D Association AB

Blekinge län

Information

D & D Association AB är ett företag som finns i Sölvesborg. I D & D Association AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlin, Pär Ola Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Lotta Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med D & D Association AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå D & D Association AB på telefon 070-8282908.

Bolaget skall bedriva ledarskaps-, kvalitets- och miljöutveckling, utbildning inom samma område, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är D & D Association AB av bolagstypen Aktiebolag.

D & D Association AB är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

D & D Association AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-11-12 och D & D Association AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-11-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för D & D Association AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

D & D Association AB har 556609-8652 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.