Sweden Rock Festival AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva musikarrangemang, handel med värdepapper och finansiella instrument och därmed föernlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sweden Rock Festival AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Sweden Rock Festival AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 2001-02-15 så skapades Sweden Rock Festival AB och verksamheten är har F-skattsedel Sweden Rock Festival AB har haft det sedan 2001-05-15.

Sweden Rock Festival AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-05-15

556606-4944 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Sweden Rock Festival AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Sweden Rock Festival AB så går det att nå dem via telefon på 0456-31797 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Palmberg, Lars-Peter Henning -Persson, Per Ingolf Erling

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sweden Rock Festival AB är Palmberg, Lars-Peter Henning som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Marina Anna som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Ingolf Erling som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Carl Erik Gustaf Johannes som är född 1968 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor.