UBQ i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

UBQ i Sölvesborg AB är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I UBQ i Sölvesborg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Sven-Erik som är född 1948 och har titeln VD, Andersson, Sven-Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Lars Olof Valentin som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Dan Göte Torbjörn som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Evert Lars Gösta som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Wandel, Sten Erik Ture som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotEriksson, Tommie Westly som är född 1963 och har titeln Suppleant, Sjöholm, Mats Roland som är född 1963 och har titeln Revisor, Mats Sjöholms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med UBQ i Sölvesborg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå UBQ i Sölvesborg AB på telefon 040-185239.

Bolaget skall förmedla tjänster avseende transporter, logistik och distribution av varor och produkter främst för nordeuropeiska industrikunder, handel med aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är UBQ i Sölvesborg AB av bolagstypen Aktiebolag.

UBQ i Sölvesborg AB är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

UBQ i Sölvesborg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-29 och UBQ i Sölvesborg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för UBQ i Sölvesborg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Sven-Erik Firman tecknas två i förening av -Andersson, Sven-Erik -Olsson, Evert Lars Gösta -Strand, Lars Olof Valentin

UBQ i Sölvesborg AB har 556604-7568 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.