Protect U Sverige AB

Blekinge län

Information

Protect U Sverige AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Protect U Sverige AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Protect U Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Protect U Sverige AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Protect U Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Talmansv. 3, 294 95, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-18000.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Protect U Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Protect U Sverige AB har idag 556604-2254 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 5 ledamöter och 2 suppleanter. är den som för stunden ansvarar för Protect U Sverige AB

Bolagetsverksamhet skall vara att bedriva service, konsulting, förmedling och eller försäljning av teknisk utrustning inom området för bevakning säkerhet och skydd för personer, egendom eller inom närliggande verksamhetsområden.

I Protect U Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Kurt Johnny Vilhelm som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eliasson, Björn Åke Andreas som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Gadd Johansson, Maria Elisabeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl-Johan Gustav som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.