Matfabriken i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Matfabriken i Sölvesborg AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Matfabriken i Sölvesborg AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Matfabriken i Sölvesborg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Matfabriken i Sölvesborg AB har haft sedan 2001-03-02. Matfabriken i Sölvesborg AB har funnits sedan och 2001-03-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Matfabriken i Sölvesborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Spannmålsg. 9, 291 32, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-101089.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Matfabriken i Sölvesborg AB Privat, ej börsnoterat.

Matfabriken i Sölvesborg AB har idag 556604-1470 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Matfabriken i Sölvesborg AB

Bolaget skall bedriva restaurang och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Matfabriken i Sölvesborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Göranson, Niklas Karl Thomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Back, Erik Per Mårten som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Göranson, Erika Josefine som är född 1982 och har titeln Suppleant, Listerud, Jenny Ulrika som är född 1980 och har titeln Revisor, .