Thure Mattssons Bygg AB

Blekinge län

Information

Thure Mattssons Bygg AB är ett företag som finns i Sölvesborg. I Thure Mattssons Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bogren, Rolf Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bogren, Ninni Bodil Sigbrit som är född 1952 och har titeln Suppleant, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Thure Mattssons Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Thure Mattssons Bygg AB på telefon 0456-12279.

Bolaget skall bedriva nybyggnationer och reparationer av fastigheter, idka handel med aktier och andra värdepapper, grafisk design, formgivning, reklam, layout, inredning, färgsättning, styling och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Thure Mattssons Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Thure Mattssons Bygg AB är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Thure Mattssons Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-02 och Thure Mattssons Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thure Mattssons Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Thure Mattssons Bygg AB har 556600-4833 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.