D & F Matterrass AB

Blekinge län

Information

D & F Matterrass AB är ett bolag som finns i Sölvesborg. I D & F Matterrass AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schür, John Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bo Daniel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lena som är född 1975 och har titeln Suppleant, Kihlberg, Lena Elisabet som är född 1954 och har titeln Revisor, Johansen, Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med D & F Matterrass AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå D & F Matterrass AB på telefon 0150-15083.

Bolaget skall bedriva resturangrörelse och cateringverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är D & F Matterrass AB av bolagstypen Aktiebolag.

D & F Matterrass AB är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

D & F Matterrass AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-29 och D & F Matterrass AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för D & F Matterrass AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

D & F Matterrass AB har 556600-4668 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.