Lasses Elservice AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva elinstallationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lasses Elservice AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Lasses Elservice AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 2000-09-29 så skapades Lasses Elservice AB och verksamheten är har F-skattsedel Lasses Elservice AB har haft det sedan 2001-01-29.

Lasses Elservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-29

556598-1288 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Lasses Elservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Lasses Elservice AB så går det att nå dem via telefon på 070-5555805 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lasses Elservice AB är Haraldsson, Bo Lasse Krister som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Haraldsson, Lena Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Svensson, Roger Per-Olof som är född 1962 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .