SR Tec i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av stålkonstruktioner, konsultverksamhet och förmedling av tekniska tjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SR Tec i Sölvesborg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är SR Tec i Sölvesborg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 2000-09-25 så skapades SR Tec i Sölvesborg AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556598-1148 är organisationsnummret för företaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är SR Tec i Sölvesborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med SR Tec i Sölvesborg AB så går det att nå dem via telefon på 0456-31205 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom SR Tec i Sölvesborg AB är Södergren, Torsten Göran Ronny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Susanne Mari-Louis som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .