Per Svenssons Svets & Industritjänst AB

Blekinge län

Information

Per Svenssons Svets & Industritjänst AB är ett bolag som finns i Sölvesborg. I Per Svenssons Svets & Industritjänst AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Per Joakim som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Broman, Susanne Ann-Catrine som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Per Svenssons Svets & Industritjänst AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Per Svenssons Svets & Industritjänst AB på telefon 070-8472372.

Bolaget skall bedriva svets- och industritjänster jämte VVS- arbeten, handel med värdepapper, handel och förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Per Svenssons Svets & Industritjänst AB av bolagstypen Aktiebolag.

Per Svenssons Svets & Industritjänst AB är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Per Svenssons Svets & Industritjänst AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-29 och Per Svenssons Svets & Industritjänst AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Per Svenssons Svets & Industritjänst AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Per Svenssons Svets & Industritjänst AB har 556597-8797 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.