Ryehill AB (Statoil Norjeby)

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Ryehill AB (Statoil Norjeby). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Ryehill AB (Statoil Norjeby) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Ryehill AB (Statoil Norjeby) är momsregistrerat sedan2000-07-31 och har organisationsnummer 556593-4576.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0456-31129 alternativt besöka eller skicka post till Ryehill AB (Statoil Norjeby) på följande adress Karlshamnsv. 55, 294 76, Sölvesborg.

Ryehill AB (Statoil Norjeby) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-07-31.

I Ryehill AB (Statoil Norjeby) så sitter följande personer i styrelsen: , Hedenram, Christina Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med drivmedel, biltillbehör, konfektyr och livsmedel, uthyrning av motorfordon, förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.