Scandinavian Sport Connections AB

Blekinge län

Information

556590-1401 är organisationsnummer för företaget Scandinavian Sport Connections AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandinavian Sport Connections AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Scandinavian Sport Connections AB finns i.

Scandinavian Sport Connections AB har varit registrerat sedan 2000-04-20 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandinavian Sport Connections AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Scandinavian Sport Connections AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Scandinavian Sport Connections AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Scandinavian Sport Connections AB så kan ni göra det på telefon genom 0454-48821 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva förmedling av fotbollsspelare, sport och fritidsanläggningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandinavian Sport Connections AB och det är Stavljanin, Vitomir som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Stavljanin, Gordana som är född 1966 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,