K.B. Mink Aktiebolag

Blekinge län

Information

K.B. Mink Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som K.B. Mink Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

K.B. Mink Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-06-01.

K.B. Mink Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2000-04-04. Men sedan 2000-06-01 så har K.B. Mink Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nogersundsv. 112, 294 95, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på K.B. Mink Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-52530.

Sölvesborg arbetar för att bolag som K.B. Mink Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för K.B. Mink Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva pälsdjursuppfödning, försäljning av pälsar och reparationer och service av bilar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för K.B. Mink Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till K.B. Mink Aktiebolag och det är följande personer, Baltrusis, Kazimieras som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Baltrusis, Saulius som är född 1976 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för K.B. Mink Aktiebolag är 556588-6602.