Stuhrenberg Service Center Aktiebolag

Blekinge län

Information

556588-5448 är organisationsnummer för verksamheten Stuhrenberg Service Center Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stuhrenberg Service Center Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Stuhrenberg Service Center Aktiebolag finns i.

Stuhrenberg Service Center Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-03-28 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stuhrenberg Service Center Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

Stuhrenberg Service Center Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stuhrenberg Service Center Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Stuhrenberg Service Center Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-10940 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 6, 294 39, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva reparations och serviceverkstad för bilar och övriga motorfordon.

Det finns olika personer som har en koppling med Stuhrenberg Service Center Aktiebolag och det är Stührenberg, Sten som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Stührenberg, Eva Karin Annette som är född 1975 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,