Echnaton AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet, direkt eller genom dotterföretag, handel med och förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Echnaton AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Echnaton AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 2000-03-15 så skapades Echnaton AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Echnaton AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-10

556587-8328 är organisationsnummret för företaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Echnaton AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Echnaton AB så går det att nå dem via telefon på 0456-50012 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Echnaton AB är Bergheim, Lars-Inge Roland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ollesson, Siv Nina Inger som är född 1955 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .