SCP Fastigheter AB

Blekinge län

Information

556585-8262 är organisationsnummer för verksamheten SCP Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SCP Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som SCP Fastigheter AB finns i.

SCP Fastigheter AB har varit registrerat sedan 2000-02-21 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för SCP Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

SCP Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SCP Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med SCP Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 9, 541 31, Skövde

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SCP Fastigheter AB och det är Ljunggren, Karl Pontus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Malin Kristina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor,