G. Kärnerup Buss & Förvaltning AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva persontransporter med buss och bil, flyttransporter, fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för G. Kärnerup Buss & Förvaltning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är G. Kärnerup Buss & Förvaltning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 2000-01-03 så skapades G. Kärnerup Buss & Förvaltning AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556583-1137 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är G. Kärnerup Buss & Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med G. Kärnerup Buss & Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0454-301430 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom G. Kärnerup Buss & Förvaltning AB är Johansson Vaara, Eva Helen som är född 1969 och har titeln Likvidator, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Berger, Jens Ola Håkan som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, Åhus Konsult & Revision som är född och har titeln Revisor, .