Nilssons Isolering i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Nilssons Isolering i Sölvesborg AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Nilssons Isolering i Sölvesborg AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nilssons Isolering i Sölvesborg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Nilssons Isolering i Sölvesborg AB har haft sedan 2003-04-03. Nilssons Isolering i Sölvesborg AB har funnits sedan och 2003-04-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Nilssons Isolering i Sölvesborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Markasträtet 189, 294 94, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-51572.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Nilssons Isolering i Sölvesborg AB Privat, ej börsnoterat.

Nilssons Isolering i Sölvesborg AB har idag 556581-7656 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nilssons Isolering i Sölvesborg AB

Bolaget skall bedriva montage av teknisk isolering inom industrifastigheter och övriga fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Nilssons Isolering i Sölvesborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Lars Ingvar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Börje Ingvar som är född 1928 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .