Mjällby Mekaniska AB

Blekinge län

Information

Mjällby Mekaniska AB är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Mjällby Mekaniska AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mjällby Mekaniska AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-05-29.

Mjällby Mekaniska AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1999-12-16. Men sedan 2003-05-29 så har Mjällby Mekaniska AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mjällby Ljungav. 274, 294 94, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mjällby Mekaniska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-50706.

Sölvesborg arbetar för att bolag som Mjällby Mekaniska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mjällby Mekaniska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva försäljning och montage av inomgårdsmekanisering inom lantbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mjällby Mekaniska AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Johansson, Bengt Erik Rodney -Johansson, Inga Christel Irene.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mjällby Mekaniska AB och det är följande personer, Johansson, Bengt Erik Rodney som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Inga Christel Irene som är född 1955 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mjällby Mekaniska AB är 556581-7391.