Elgruppen i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Elgruppen i Sölvesborg AB är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Elgruppen i Sölvesborg AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elgruppen i Sölvesborg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-02-15.

Elgruppen i Sölvesborg AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1999-12-14. Men sedan 2000-02-15 så har Elgruppen i Sölvesborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hjortakroksv. 1, 294 38, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elgruppen i Sölvesborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-19530.

Sölvesborg arbetar för att företag som Elgruppen i Sölvesborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elgruppen i Sölvesborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva elinstallationer, service, försäljning samt konsultation industri, bostäder, förvaltningsbyggnader, tele, larm och data och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elgruppen i Sölvesborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elgruppen i Sölvesborg AB och det är följande personer, Melander, Lars Joakim som är född 1965 och har titeln VD, Melander, Lars Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Tingstedt, Per Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Melander, Jens Uno som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kjell Anders Erling som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Bertil Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot.Holst, Bengt Ingemar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Löfgren, Ulf Olof som är född 1969 och har titeln Suppleant, Tingstedt, Jan Krister som är född 1961 och har titeln Suppleant.Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor.Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Elgruppen i Sölvesborg AB är 556580-9653.