Hälleviks Båt Aktiebolag

Blekinge län

Information

Hälleviks Båt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Hälleviks Båt Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hälleviks Båt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-29.

Hälleviks Båt Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1999-12-10. Men sedan 2000-02-29 så har Hälleviks Båt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Strandv. 11, 294 72, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hälleviks Båt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-52611.

Sölvesborg arbetar för att bolag som Hälleviks Båt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hälleviks Båt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva handel med båtar och båttillbehör samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hälleviks Båt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hälleviks Båt Aktiebolag och det är följande personer, Christensson, Jan Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Gun Nina Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hälleviks Båt Aktiebolag är 556580-2484.