Olsängs Potatis AB

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Olsängs Potatis AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Olsängs Potatis AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Olsängs Potatis AB är momsregistrerat sedan2001-01-16 och har organisationsnummer 556577-9757.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0455-368023 alternativt besöka eller skicka post till Olsängs Potatis AB på följande adress Olsäng, 370 45, Fågelmara.

Olsängs Potatis AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-16.

I Olsängs Potatis AB så sitter följande personer i styrelsen: Olsson, Per Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Olsson, Sven Gösta Leopold som är född 1927 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva grossisthandel med potatis, grönsaker och ägg ävensom idka därmed förenlig verksamhet.