Sydsvenska Bolagspoolen AB

Blekinge län

Information

556577-6647 är organisationsnummer för bolaget Sydsvenska Bolagspoolen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sydsvenska Bolagspoolen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Sydsvenska Bolagspoolen AB finns i.

Sydsvenska Bolagspoolen AB har varit registrerat sedan 1999-10-19 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sydsvenska Bolagspoolen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Sydsvenska Bolagspoolen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sydsvenska Bolagspoolen AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sydsvenska Bolagspoolen AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-50012 eller genom brev på följande adress:
Bäckav. 3, 294 71, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva bildande och försäljning av aktiebolag, handelsbolag och kommanditbolag, biträdande vid övriga bolagsärenden, ekonomisk rådgivnings- och konsultverksamhet, redovisningstjänster, produktion och försäljning av ekonomisk information, utveckling och försäljning av företagsekonomiska beräkningsmodeller för användning på datorer, försäljning av datorprogram, konsultverksamhet inom databranschen såsom arbete med webbsidor, hård- och mjukvara, konsultverksamhet avseende export och import företrädesvis inom byggnads- och verkstadsindustrin, handel med varor främst inom livsmedels-, byggnadsmaterial-, hemelektronik-, transportmedels-, metallvaru- och maskinindustrin, handel med konsumtionsvaror såsom biltillbehör, kemisk-tekniska varor och rengöringsmedel, korrekturläsning och språkgranskning, förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sydsvenska Bolagspoolen AB och det är Bergheim, Lars-Inge Roland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ollesson, Siv Nina Inger som är född 1955 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,