VENTEX Entreprenad Aktiebolag

Blekinge län

Information

VENTEX Entreprenad Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där VENTEX Entreprenad Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. VENTEX Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket VENTEX Entreprenad Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. VENTEX Entreprenad Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till VENTEX Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Löparev. 4, 294 39, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-13595.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är VENTEX Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

VENTEX Entreprenad Aktiebolag har idag 556570-0274 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för VENTEX Entreprenad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av ventilationsutrustning, utföra ventilations- och byggnadsentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

I VENTEX Entreprenad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Granath, Björn Ola Jörgen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Granath, Ola Johnny som är född 1940 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .