Sky Adventures Sweden AB

Blekinge län

Information

Sky Adventures Sweden AB är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Sky Adventures Sweden AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sky Adventures Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Sky Adventures Sweden AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1999-04-07. Men sedan 1999-01-01 så har Sky Adventures Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ales v. 5, 271 78, Löderup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sky Adventures Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-527478.

Sölvesborg arbetar för att företag som Sky Adventures Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sky Adventures Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva utbildning i skärmflygningar, försäljning av skärmflygningsmotorer och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sky Adventures Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sky Adventures Sweden AB och det är följande personer, Rosén, Pierre Idor som är född 1965 och har titeln VD, Rosén, Pierre Idor som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Turesson, Paul Mikael Wilhelm som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sky Adventures Sweden AB är 556568-6572.