Teknisk Industri i Sweden AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Teknisk Industri i Sweden AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Teknisk Industri i Sweden AB är ett av dem. Statusen för Teknisk Industri i Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Teknisk Industri i Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-03-09. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Teknisk Industri i Sweden AB ska trivas.

Teknisk Industri i Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall vara, tillverkning och försäljning av rökare, kastruller och andra hushålls- och fritidsprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Teknisk Industri i Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Teknisk Industri i Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Teknisk Industri i Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-14064.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Teknisk Industri i Sweden AB är Andersson, Knut Wiking som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Gunilla Carina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor, .

Teknisk Industri i Sweden AB har 556566-9735 som sitt organisationsnummer.