Ingmar Franssons Delikatesser AB

Blekinge län

Information

556566-8729 är organisationsnummer för bolaget Ingmar Franssons Delikatesser AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingmar Franssons Delikatesser AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Ingmar Franssons Delikatesser AB finns i.

Ingmar Franssons Delikatesser AB har varit registrerat sedan 1999-03-01 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingmar Franssons Delikatesser AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Ingmar Franssons Delikatesser AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ingmar Franssons Delikatesser AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ingmar Franssons Delikatesser AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-57199 eller genom brev på följande adress:
V. Hamnv. 5, 294 95, Sölvesborg

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med fisk och fiskprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingmar Franssons Delikatesser AB och det är Fransson, Sven Jonas Ingmar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnoldsson, Eskil Ulf som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor,