A.C.J.M. Björklunds Industri & Va Entreprenad AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall utföra industriella montagearbeten, VA-arbeten, vatten- och avloppsledningar i mark, gräv-, schakt-, sprängnings- och VVS-arbeten, ställningsmontage, stålkonstruktioner och svetsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för A.C.J.M. Björklunds Industri & Va Entreprenad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är A.C.J.M. Björklunds Industri & Va Entreprenad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1999-01-21 så skapades A.C.J.M. Björklunds Industri & Va Entreprenad AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556565-4406 är organisationsnummret för företaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är A.C.J.M. Björklunds Industri & Va Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med A.C.J.M. Björklunds Industri & Va Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 0456-71136 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom A.C.J.M. Björklunds Industri & Va Entreprenad AB är Björklund, Hans-Inge Conny som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björklund, Jan-Anders Thomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Tord Magnus Kristian som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ingrid Elisabet som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .