Sölve Mekaniska AB

Blekinge län

Information

Sölve Mekaniska AB är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Sölve Mekaniska AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Korva, Janne Pasi som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Korva, Paavo Pasi som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Tomas, Bruno som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöholm, Mats Roland som är född 1963 och har titeln Revisor, Mats Sjöholms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sölve Mekaniska AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sölve Mekaniska AB på telefon 0456-10423.

Bolaget skall bedriva tillverkning och service av metalldetaljer till båtar och verkstadsindustrin samt smidesrestaureringar även idka därmed förenlig verksamhet

Idag är Sölve Mekaniska AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sölve Mekaniska AB är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sölve Mekaniska AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Sölve Mekaniska AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sölve Mekaniska AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Sölve Mekaniska AB har 556564-2955 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.