Djupekås Förvaltnings AB

Blekinge län

Information

556564-2906 är organisationsnummer för företaget Djupekås Förvaltnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Djupekås Förvaltnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Djupekås Förvaltnings AB finns i.

Djupekås Förvaltnings AB har varit registrerat sedan 1998-12-23 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Djupekås Förvaltnings AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Djupekås Förvaltnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Djupekås Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Djupekås Förvaltnings AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-15515 eller genom brev på följande adress:
M , 294 94, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva handel med aktier och andra värdepapper, försäljning av hushållsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Djupekås Förvaltnings AB och det är Karlsson, Hans Eric som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lena Marie-Louise som är född 1954 och har titeln Suppleant, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,