Leif Persson Färg AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Leif Persson Färg AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Leif Persson Färg AB är ett av dem. Statusen för Leif Persson Färg AB är att Bolaget är aktivt.

Leif Persson Färg AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-12-03. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Leif Persson Färg AB ska trivas.

Leif Persson Färg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva färghandel och måleriverksamhet samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leif Persson Färg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Leif Persson Färg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Leif Persson Färg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Leif Persson Färg AB är Persson, Leif Börje Ronny som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Marie-Louise som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Leif Persson Färg AB har 556563-4994 som sitt organisationsnummer.