B Kullbergs Fiskexport AB

Blekinge län

Information

B Kullbergs Fiskexport AB är ett bolag som finns i Sölvesborg. I B Kullbergs Fiskexport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Köppe, Sören som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullberg, Bengt Åke Villy som är född 1945 och har titeln Suppleant, Haraldsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med B Kullbergs Fiskexport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå B Kullbergs Fiskexport AB på telefon 0456-51250.

Bolaget skall bedriva beredning och hållbarhetsbehandling av fisk och fiskprodukter, parti- och detaljhandel med fisk och fiskprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är B Kullbergs Fiskexport AB av bolagstypen Aktiebolag.

B Kullbergs Fiskexport AB är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

B Kullbergs Fiskexport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och B Kullbergs Fiskexport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B Kullbergs Fiskexport AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

B Kullbergs Fiskexport AB har 556562-7709 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.