Stålbyggarna Syd AB

Blekinge län

Information

Stålbyggarna Syd AB är ett företag som finns i Sölvesborg. I Stålbyggarna Syd AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ask, Gunnar Per-Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ask, Irene som är född 1949 och har titeln Suppleant, Almqvist, Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stålbyggarna Syd AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stålbyggarna Syd AB på telefon 070-9322338.

Bolaget skall bedriva uppförande av stålkonstruktioner, såsom industribyggnader, förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stålbyggarna Syd AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stålbyggarna Syd AB är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stålbyggarna Syd AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Stålbyggarna Syd AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stålbyggarna Syd AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Stålbyggarna Syd AB har 556555-9233 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.