AB Hejo i Nogersund

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva fiske ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Hejo i Nogersund vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är AB Hejo i Nogersund en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1998-03-31 så skapades AB Hejo i Nogersund och verksamheten är har F-skattsedel AB Hejo i Nogersund har haft det sedan 1998-01-01.

AB Hejo i Nogersund är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556554-3930 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är AB Hejo i Nogersund Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med AB Hejo i Nogersund så går det att nå dem via telefon på 0456-56030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Hejo i Nogersund är Johansson, Stig Conny Algot som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Inger Catarina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Ingrid Elisabet som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .