B.A.L Fur Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget ska bedriva pälsdjursuppfödning, försäljning av pälsar och reparation och service av bilar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för B.A.L Fur Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är B.A.L Fur Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1997-12-18 så skapades B.A.L Fur Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel B.A.L Fur Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

B.A.L Fur Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556549-8663 är organisationsnummret för företaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är B.A.L Fur Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med B.A.L Fur Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-52530 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom B.A.L Fur Aktiebolag är Baltrusis, Saulius som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Baltrusis, Kazimieras som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .