Falkeskog Delikatesser Aktiebolag

Blekinge län

Information

Falkeskog Delikatesser Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Falkeskog Delikatesser Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Falkeskog Delikatesser Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1997-11-25.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hamnplan 10, 294 95, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Falkeskog Delikatesser Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-52580.

Sölvesborg arbetar för att företag som Falkeskog Delikatesser Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Falkeskog Delikatesser Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget skall köpa, sälja och förvalta fast egendom, bedriva agenturrörelse inom livsmedelsbranschen och administrativ serviceverksamhet, bedriva handel med livsmedel samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Falkeskog Delikatesser Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Falkeskog Delikatesser Aktiebolag och det är följande personer, Lavesson, Per-Arne Jörgen som är född 1947 och har titeln VD, Lavesson, Per-Arne Jörgen som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Birgitta Ann-Charlott som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordgren, Kjell Henning Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Falkeskog Delikatesser Aktiebolag är 556549-1668.