Per-Erik & Alf Konsult-Industri AB

Blekinge län

Information

556549-0405 är organisationsnummer för företaget Per-Erik & Alf Konsult-Industri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per-Erik & Alf Konsult-Industri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Per-Erik & Alf Konsult-Industri AB finns i.

Per-Erik & Alf Konsult-Industri AB har varit registrerat sedan 1997-11-21 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per-Erik & Alf Konsult-Industri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Per-Erik & Alf Konsult-Industri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Per-Erik & Alf Konsult-Industri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Per-Erik & Alf Konsult-Industri AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-15055 eller genom brev på följande adress:
Svetsarev. 5, 294 39, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva tillverkning av stål- och plåtkonstruktioner, mekanisk industri konstruktion- och utveckling av transportfixturer, samt bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Per-Erik & Alf Konsult-Industri AB och det är Rundgren, Pär Henrik Mattias som är född 1971 och har titeln VD, Rundgren, Pär Henrik Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundgren, Corny Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Edenholm, Sven David Ingemar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,