Isacson Management Services AB

Blekinge län

Information

Isacson Management Services AB är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Isacson Management Services AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Isaksson, Jan Elis som är född 1939 och har titeln VD, Isaksson, Jan Elis som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Clary Angela Yvonne som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Isacson, Mats Johan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Isacson Management Services AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Isacson Management Services AB på telefon 0456-19596.

Bolaget skall bedriva utveckling av kvalitetssäkringssystem och miljöledningssystem, utföra revisioner och utbildning inom miljö och kvalitet, bedriva rådgivning inom vård och omsorg, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Isacson Management Services AB av bolagstypen Aktiebolag.

Isacson Management Services AB är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Isacson Management Services AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Isacson Management Services AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Isacson Management Services AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Isacson Management Services AB har 556547-3666 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.