Sölvedals Fastigheter AB

Blekinge län

Information

Sölvedals Fastigheter AB är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Sölvedals Fastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Björn Anders som är född 1962 och har titeln VD, Bengtsson, Björn Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Thorsten Lennart som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Lars Thure Tue som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Sven Trygve som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Turid Liv som är född 1935 och har titeln SuppleantBondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sölvedals Fastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sölvedals Fastigheter AB på telefon 0456-15671.

Bolaget skall äga och bedriva förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sölvedals Fastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sölvedals Fastigheter AB är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sölvedals Fastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-26 och Sölvedals Fastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-28.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sölvedals Fastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Björn Anders -Bengtsson, Thorsten Lennart

Sölvedals Fastigheter AB har 556547-0142 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.