SK & B Projektör i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

SK & B Projektör i Sölvesborg AB är ett företag som finns i Sölvesborg. I SK & B Projektör i Sölvesborg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjalmarsson, Ulf Jerry som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Edit Anna Linnéa som är född 1948 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med SK & B Projektör i Sölvesborg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SK & B Projektör i Sölvesborg AB på telefon 0456-39732.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning på kvalitetssäkring, byggbranschen, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är SK & B Projektör i Sölvesborg AB av bolagstypen Aktiebolag.

SK & B Projektör i Sölvesborg AB är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SK & B Projektör i Sölvesborg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och SK & B Projektör i Sölvesborg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SK & B Projektör i Sölvesborg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

SK & B Projektör i Sölvesborg AB har 556545-3825 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.