Svenska Dagsresor Aktiebolag

Blekinge län

Information

Svenska Dagsresor Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Svenska Dagsresor Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svenska Dagsresor Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Svenska Dagsresor Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Svenska Dagsresor Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Svenska Dagsresor Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmang. 32, 852 32, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-666161.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Svenska Dagsresor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Svenska Dagsresor Aktiebolag har idag 556545-3759 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren är den som för stunden ansvarar för Svenska Dagsresor Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är produktion och försäljning av researrangemang samt att bedriva sporthandel samt arrangera sportaktiviteter och därmed förenlig verksamhet.

I Svenska Dagsresor Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Normelli, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Granström, Anders Robert som är född 1970 och har titeln VD, Granström, Anders Robert som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per Olov Mikael som är född 1971 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Ullsten, Jan Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.