LI Larssons Lantbruk AB

Blekinge län

Information

LI Larssons Lantbruk AB är ett företag som finns i Sölvesborg. I LI Larssons Lantbruk AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Lars-Inge som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ellen Frideborg som är född 1931 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LI Larssons Lantbruk AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LI Larssons Lantbruk AB på telefon 0456-60008.

Bolaget skall bedriva lantbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är LI Larssons Lantbruk AB av bolagstypen Aktiebolag.

LI Larssons Lantbruk AB är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LI Larssons Lantbruk AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och LI Larssons Lantbruk AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LI Larssons Lantbruk AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

LI Larssons Lantbruk AB har 556544-2901 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.