Sölvesborgs Nättjänst AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Sölvesborgs Nättjänst AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sölvesborgs Nättjänst AB är ett av dem. Statusen för Sölvesborgs Nättjänst AB är att Bolaget är aktivt.

Sölvesborgs Nättjänst AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-07-02. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sölvesborgs Nättjänst AB ska trivas.

Sölvesborgs Nättjänst AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva internettjänster, datautbildning, internetcafé samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sölvesborgs Nättjänst AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Sölvesborgs Nättjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Sölvesborgs Nättjänst AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-647002.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansen, Mogens Skjold -Sandquist, Bo Oskar.

De som är på något sätt har med Sölvesborgs Nättjänst AB är Sandquist, Bo Oskar som är född 1941 och har titeln VD, Sandquist, Bo Oskar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Mogens Skjold som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Birtha Anna Lise som är född 1933 och har titeln Suppleant, Olsson, Ann-Kristin Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Sölvesborgs Nättjänst AB har 556544-1937 som sitt organisationsnummer.