Micke Frida Conditori AB

Blekinge län

Information

Micke Frida Conditori AB är ett bolag som finns i Sölvesborg. I Micke Frida Conditori AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Mats Per Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Antonsson, Karin Frida som är född 1979 och har titeln Suppleant, Haraldsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Micke Frida Conditori AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Micke Frida Conditori AB på telefon 0456-10333.

Bolaget skall bedriva bageri och konditori samt fastighets- och värdepappersförvaltning, jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Micke Frida Conditori AB av bolagstypen Aktiebolag.

Micke Frida Conditori AB är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Micke Frida Conditori AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Micke Frida Conditori AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Micke Frida Conditori AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Micke Frida Conditori AB har 556544-1481 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.