Sölvedal i Kristianstad AB

Blekinge län

Information

556542-0543 är organisationsnummer för bolaget Sölvedal i Kristianstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sölvedal i Kristianstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Sölvedal i Kristianstad AB finns i.

Sölvedal i Kristianstad AB har varit registrerat sedan 1997-05-21 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sölvedal i Kristianstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

Sölvedal i Kristianstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sölvedal i Kristianstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Björn Anders -Bengtsson, Thorsten Lennart

Vill ni komma i kontakt med Sölvedal i Kristianstad AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-15671 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sölvedal i Kristianstad AB och det är Bengtsson, Björn Anders som är född 1962 och har titeln VD, Bengtsson, Björn Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Thorsten Lennart som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Lars Thure Tue som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Sven Trygve som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Turid Liv som är född 1935 och har titeln SuppleantBondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor,