Fabne Minkfarm AB

Blekinge län

Information

Fabne Minkfarm AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Fabne Minkfarm AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fabne Minkfarm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fabne Minkfarm AB har haft sedan 1997-01-01. Fabne Minkfarm AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fabne Minkfarm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hosaby Björke 52, 294 94, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-52179.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fabne Minkfarm AB Privat, ej börsnoterat.

Fabne Minkfarm AB har idag 556538-9508 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Fabne Minkfarm AB

Bolaget skall bedriva pälsdjursuppfödning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Fabne Minkfarm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Karl-Erik Arnold som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Agneta Lise-Lott som är född 1964 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .